Pa&Ma

Peter Dick

Pa&Ma startte ik vanuit mijn eigen ervaring. Ik ondervond persoonlijk hoeveel voeten het in de aarde had om mijn vader op een comfortabele, kwalitatieve en zorgeloze wijze thuis te laten wonen. Telkens ik of mijn zussen bij mijn vader op bezoek gingen, kwamen er vragen over administratie, herstellingen aan de woning of een digitaal toestel dat niet meer werkte.

Dat wilde ik anders. Ik wilde kwali-tijd doorbrengen met mijn vader, tijd om bij te praten en leuke dingen te doen. Uit gesprekken met vrienden bleek dat zij dit ook ervaarden.

Zo groeide langzaam het idee van Pa&Ma als ondersteuning van ouderen en het geven van mentale rust aan hun familie als voornaamste zorgdragers. Als de beslommeringen rond administratie en huis en tuin weg zijn, is er ruimte voor leuke dingen in hun vrije tijd. Ook als je 80+ bent.

Leverancier van kwali-tijd. Dat is Pa&Ma.


Waarvoor kan je Pa&Ma dan bellen?

Er is de digitale evolutie. Je wil een treinticket boeken, je bankzaken regelen of videobellen, doch dit lukt niet zo makkelijk. De administratieve mallemolen wordt digitaler en voelt dus minder comfortabel.

Administratie is je ding niet. De tijd die je nu besteedt aan administratie wil je veel liever besteden aan leuke dingen. Of je hebt misschien gewoon geen zin meer om het allemaal zelf bij te houden. En wanneer de kinderen en kleinkinderen op bezoek komen, gaat een deel van de tijd voor gezellig samen zijn verloren aan deze beslommeringen.

Wat als je thuis weer helemaal up-to-date zou zijn? Je wilt een aantal broodnodige herstellingen aan je woning laten uitvoeren, maar ziet er zelf geen beginnen aan.

Pa&Ma zorgt voor administratieve en digitale ondersteuning en zorgt er samen met jou voor dat je thuis weer in orde is. Pa&Ma biedt ondersteuning waar nodig. Op jouw maat.

We komen graag bij u langs voor een kennismakingsgesprek. Gratis en vrijblijvend.


Meer weten?
Contacteer Peter voor een vrijblijvend gesprek.
Bel naar 0473 88 88 96 of mail naar peter.dick@dynamickpama.be
Meer info op www.dynamickpama.be.