Activiteiten

We organiseren infosessies zodat mensen met een zorgbehoefte en hun mantelzorgers toegang hebben tot correcte informatie om goede gemotiveerde keuzes te maken in het kader van zorg op maat.

De infosessies worden opgebouwd rond een realistische herkenbare casus die als rode draad door de verschillende onderwerpen leidt. Hiermee reiken we handvaten aan om zelf aan de slag te gaan. Elke aanwezige krijgt op het einde van de sessie een brochure met een heleboel relevante informatie. Er is nadien nog ruimte voor vragen en je kan ons natuurlijk altijd persoonlijk aanspreken.

Als oudere, als persoon met een fysieke of mentale uitdaging, als mantelzorger of als zorgverlener. Iedereen is meer dan welkom. Hieronder vind je een overzicht van alle onze activiteiten. Check even wanneer we bij je in de buurt komen en reserveer alvast een plaatsje in jouw agenda? Tot binnenkort!

Waar kan je ons vinden?

05/10/2023 - Happy Aging Day

05/10/2023 - Happy Aging Day

Locatie: Genk

Inschrijven via Happy Aging Day | in4care

24/11/2023 - Ouderenweek Mechelen

24/11/2023 - Ouderenweek Mechelen

Locatie: Dorpshuis Hombeek - Leibeekstraat 2 - 2811 Hombeek

Tijdstip: 14.00 - 16.00 uur

Toegang is gratis. Inschrijven kan tot en met 23/11/2023 via de link onderaan.

Activiteit: Op uitnodiging van OKRA Hombeek geeft we als team van experten in welzijn en zorg een boeiende uiteenzetting over 'Hoe zorgeloos leven vandaag en morgen'.

Lees meer

Inschrijven kan door:

  • te bellen naar 0456 59 19 63
  • te mailen naar info@zelfaanzet.be met vermelding van uw naam en het aantal aanwezigen
  • of onderstaand formulier in te vullen

Interesse?

Ben je geïnteresseerd in onze dienstverlening of wil je ons boeken voor het geven van een informatiesessie of opleiding, stuur ons een bericht via de knop hieronder.