De Thuisblijfcoach

Marie-Cathérine Legon

Ik ben Marie-Cathérine, als 16-jarige kwam ik toevallig in een rusthuis terecht op zoek naar een vakantiejob. Als sociale spring-in-'t-veld én oudste van 4 deinsde ik niet terug voor een taak in de verzorging. De huiselijke sfeer, lieve bewoners en toffe collega's maakten dat ik bleef komen. Vanzelfsprekend begon ik aan de opleiding verpleegkunde.

Toen ik op jonge leeftijd mee mantelzorger werd voor mijn grootouders ervaarde ik dat het geen evidentie is om je weg te vinden in het zorglandschap. Maar meer nog miste ik de tijd waarin we samen koffie dronken en luisterden naar de geanimeerde verhalen van mijn grootvader.

Daarom besloot ik na meer dan 10 jaar in de verpleging, vnl. in de revalidatie, dat het tijd was om de koe bij de horens te vatten en De Thuisblijfcoach op te starten. Mijn missie is ervoor te zorgen dat u zo lang mogelijk comfortabel thuis kan blijven wonen. Welke mogelijkheden zijn er? Welke diensten, hulpmiddelen en premies kunnen u ondersteunen. Deze puzzel leggen we samen! 


Meer weten?
Contacteer Marie-Cathérine voor een vrijblijvend gesprek.

Bel naar 0456 59 19 63 of mail naar info@thuisblijfcoach.be
Meer informatie op www.thuisblijfcoach.be